Κίνα Πιάτο πυλών φωτογραφικών διαφανειών κατασκευαστής

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Ειδήσεις

April 30, 2020

Το Fangming NewM κέρδισε την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης επιχειρηματικής ακεραιότητας

Η ακεραιότητα είναι η παραδοσιακή αρετή του κινεζικού έθνους, του ιδρύματος μιας επιχείρησης, επίσης του αναπόφευκτου στοιχείου για την επιβίωση και της ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Σήμερα της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, ο ανταγωνισμός σε όλα τα fileds της ζωής γίνεται όλο και περισσότερο άγριος. Μόνο με να τηρήσει την ακεραιότητα, έπειτα η επιχείρηση μπορεί να κερδίσει στον ανταγωνισμό αγοράς.

Από το 18ο εθνικό συνέδριο του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, το κράτος έχει εφαρμόσει συνεχώς και έχει βελτιώσει την κατασκευή της εμπορικής πίστωσης, και οι επιχειρηματικές έννοιες, όπως η «επιχειρηματική ακεραιότητα» και η «επιχειρηματική αξία», κ.λπ. έχουν διαπεράσει ήσυχα στην καθημερινή διαχείριση των επιχειρήσεων.

Οργάνωση το Σεπτέμβριο του 2015, υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Zhengzhou Fangming, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Fangming NewM» είναι μια υψηλός-νέα επιχείρηση τεχνολογίας, που κατασκευάζει high-purity και τα εξαιρετικά-υψηλός-temp. νέος τύπος των σύνθετων νανο-κεραμικών υλικών και των προϊόντων ως βασικό υλικό zirconia, και ένα από επειγόντως που λύνονται και τις σημαντικές βασικές τεχνολογίες στη νέα κατηγορία υλικών που υποστηρίζεται και που αναπτύσσεται από το κράτος στον κατάλογο προγραμματισμού του 2025, ένα από τα σπάνια σύνθετα νέα υλικά έξοχου του υψηλής θερμοκρασίας. δομική κεραμική, που εφαρμόζεται στα ακραία περιβάλλοντα. Έχουμε λάβει την ποιοτική διαχείριση του ISO 9001:2015, την περιβαλλοντική διαχείριση του ISO 14001:2015 και σύστημα διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS 18001:2007 το επαγγελματικό, το υψηλός-νέο επιχειρηματικό πιστοποιητικό τεχνολογίας, το πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας, το σύστημα διαχείρισης ενεργειακής αποδοτικότητας, τους τίτλους σπουδών σειράς κ.λπ., και ήμαστε κύριοι 13 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Από την καθιέρωση, Fangming NewM συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατασκευή του εταιρικού συστήματος ακεραιότητας, και παίρνει τη «ακεραιότητα-βασισμένη στον, άριστη ποιότητα και την αποδοτική υπηρεσία» ως μακροπρόθεσμο στόχο της ανάπτυξης της επιχείρησης. Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω και να τυποποιηθεί η κατασκευή του συστήματος διαχείρισης ακεραιότητας της επιχείρησης, Fangming NewM συνεργάστηκε βαθειά με χρονικών δοκιμής και πιστοποίησης Huana τη Co., ΕΠΕ, μια γνωστή επιχείρηση πιστοποίησης στην Κίνα. Μετά από την ακριβείς εξέταση και την πιστοποίηση προσόντων, λάβαμε τελικά την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης επιχειρηματικής ακεραιότητας τον Απρίλιο του 2020.

Η απόκτηση της πιστοποίησης πιστωτικών συστημάτων διαχείρισης είναι συμβάλλουσα για Fangming NewM στη βελτίωση της αποδοτικότητας της διοίκησης επιχειρήσεων, της αξίας της προώθησης εμπορικών σημάτων, της αξίας να προσφέρει και των άυλων προτερημάτων, της αξίας δαπανών της αλυσίδας εφοδιασμού, της αναγνώρισης των πελατών άμεσα, και της μείωσης η διαδικασία και ο χρόνος της επιθεώρησης, της επίβλεψης και του λογιστικού ελέγχου των συνεταιριστικών πελατών, εμμένει στην ακεραιότητα της επιχείρησης και της οικοδόμησης μιας εκατονταετούς βιομηχανίας βάσεων για να θέσει στερεά θεμέλια.

Ειδικά κεραμικά υλικό και προϊόντα zirconia εξαιρετικά-υψηλός-temp, θα παράσχουμε τις ολικές ενσωματωμένες λύσεις για εξαιρετικά-υψηλός-temp.temperature, την υψηλή αντίσταση διάβρωσης και τους υψηλούς όρους εφαρμογής διάβρωσης.

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shiqiao, πόλη Goutang, Xinmi, Henan, Κίνα

Τηλ.: +8637169258566 fax: +86-371-69258566

Ιστός: το www.chinafmxc.com ε το mail:sales@chinafmxc.com

 
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας