Κίνα Πιάτο πυλών φωτογραφικών διαφανειών κατασκευαστής

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Ειδήσεις

February 28, 2020

Το Fangming NewM θα παρευρεθεί στη διεθνή έκθεση κεραμικής πυρίμαχων υλών & βιομηχανίας της 16ης Κίνας

Η υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο Fangming NewM) ειλικρινά προσκαλεί τους παγκόσμιους πελάτες για να παρευρεθεί στις διεθνείς πυρίμαχες ύλες της 16ης Κίνας και την έκθεση κεραμικής βιομηχανίας, μεταξύ η 20η έκθεση βιομηχανίας μεταλλουργίας της Κίνας (Σαγκάη) διεθνής, επίσης η 17η ομιλία νέας γνώσης πυρίμαχων υλών οι κοινές βασικές τεχνολογίες στην πυρίμαχη βιομηχανία και το προηγμένο φόρουμ εξοπλισμών κράτησε στο εθνικό κέντρο έκθεσης της Σαγκάη (Hongqiao) το θόριο 4,1 αιθουσών από τις 13 ως τις 16 Μαΐου, το 2020. Κατόπιν θα παρουσιάσουμε πιό πρόσφατη Ε&Α μας, ειδική ικανότητα κεραμικής 150T zirconia μαζικής παραγωγής του σκουριά-σταματώντας 170*600 ZrO2 πιάτου φωτογραφικών διαφανειών EAF, η μεγάλη περιεκτικότητα taphole μετατροπέων της σκουριάς που σταματά τη χρησιμοποίηση το πιάτο φωτογραφικών διαφανειών zirconia 140 και 150 και το δαχτυλίδι zirconia, οι σπάνιοι σύνθετοι κεραμικοί SS θερμικοί τομείς οξειδίων στον τεχνητό καλλιεργητή σαπφείρου κρυστάλλου, κ.λπ. Ο θάλαμός μας αριθ. : 4MH17. Το Weclome τα παγκόσμιοι prefessionors και οι φίλοι διοργανώνει μια επίσκεψη στο θάλαμό μας και τη συζήτηση πέρα από την επιχειρησιακή συνεργασία.

 

Είμαστε κυρίως Ε&Α και κατασκευή έξοχου τον υψηλής θερμοκρασίας. appliaction, ειδικά κεραμικά υλικά zirconia και προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως έξοχο στον υψηλής θερμοκρασίας. (1800-2700 deg.cel) βιομηχανία. Ολόκληρος ο τεχνικός δείκτης απόδοσης των αγαθών έχει λάβει το προφανές πλεονέκτημα στο ίδιο πράγμα industy του κόσμου, και η γενική απόδοση έχει υπερβεί αυτών που γίνονται στις προηγμένες χώρες, όπως η ΕΕ και οι ΗΠΑ.

 

Το Fangming NewM έχει την αρκετή ικανότητα να ολοκληρώσει και να παραγάγει αυτά τα έξοχος-μεγάλος-μέγεθος και σύνθετα υπερβολιά υψηλός temp μορφών. κεραμικά προϊόντα με τις ακριβείς απαιτήσεις διαδικασίας. Η πυκνότητα προϊόντων μπορεί να φθάσει σε 5.5cm/3 και το προφανές πορώδες μπορεί να ελεγχθεί μέσα σε 1%. Παραδείγματος χάριν, το πιάτο φωτογραφικών διαφανειών και τα δαχτυλίδια zirconia χρησιμοποίησαν στον τομέα υψηλής θερμοκρασίας. ο έλεγχος ροής, κεραμικά χειλικά τούβλα zirconia με την υψηλή πυκνότητα και το υψηλό περιεχόμενο που εφαρμόστηκαν στον τομέα του ultra-thin ηλεκτρονικού γυαλιού, συμπύκνωσε τα πιάτα που εφαρμόστηκαν στον τομέα της πυρκαγιάς ηλεκτρονικών συσκευών, και μερικές βαλμένες φωτιά συσκευές ίσχυσαν στον τομέα του τρισδιάστατου πιέζοντας εξοπλισμού γυαλιού, κ.λπ. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε άλλο τομέα ευρέως. Η χρησιμοποίηση των προϊόντων μας μπορεί έφθασε στη σταθερές απόδοση και την επίδραση μέσα σε 0-2700 deg.cel στο κενό, την προστατευτική ατμόσφαιρα κ.λπ.

 

Ειδικά κεραμικά υλικό και προϊόντα zirconia εξαιρετικά-υψηλός-temp, θα παράσχουμε τις ολικές ενσωματωμένες λύσεις για εξαιρετικά-υψηλός-temp.temperature, την υψηλή αντίσταση διάβρωσης και τους υψηλούς όρους εφαρμογής διάβρωσης.

 

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shiqiao, πόλη Goutang, Xinmi, Henan, Κίνα

Τηλ.: +8637169258566 (εργοστάσιο) +86-371-53393916 (Zhengzhou)

Fax: +8637169258566 (εργοστάσιο) +86-371-53393916 (Zhengzhou)

Ιστός: το www.chinafmxc.com ε το mail:sales@chinafmxc.com

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας