Κίνα Πιάτο πυλών φωτογραφικών διαφανειών κατασκευαστής

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Ειδήσεις

January 1, 2020

Υψηλής θερμοκρασίας νέα υλική Co. FangMing Zhengzhou, ΕΠΕ - κεραμικός θερμικός τομέας οξειδίων SS σπάνιων γαίων που εφαρμόζεται στον καλλιεργητή κρυστάλλου σαπφείρου - ο μόνος επαγγελματικός κατασκευαστής με τα ανεξάρτητα δικαιώματα ιδιοκτησιών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

Ο σάπφειρος καλείται συνήθως κορούνδιο, και το κύριο συστατικό είναι Al2O3. Έχει τις καλός οπτικές, θερμικές, διηλεκτρικές και μηχανικές, ιδιότητες κ.λπ. Είναι ένα πολυσύνθετο υλικό κρυστάλλου με τις άριστες περιεκτικές ιδιότητες.

Ο σάπφειρος έχει τα προφανή χαρακτηριστικά της υψηλής σκληρότητας, αντοχή, σταθερότητα στα υψηλής θερμοκρασίας κράτη, καλές διηλεκτρικές ιδιότητες, υψηλή ελαφριά μετάδοση και ούτω καθεξής. Είναι ένα σημαντικό βασικό υλικό στη σύγχρονη βιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιείται ευρέως των οδηγήσεων, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα όργανα, τη στρατιωτική βιομηχανία και άλλους τομείς.

 

Οι κύριες μέθοδοι παραγωγής ενιαίου κρυστάλλου σαπφείρου είναι μέθοδος Kyropoulos (KY), κάθετη οριζόντια κλίση που παγώνουν το (VHGF), άκρη-καθορισμένη ταινία-ταϊσμένη αύξηση κρυστάλλου (EFG), μέθοδος το (HEM) ανταλλαγής θερμότητας, μέθοδος καθόδου χοανών (Bridgman), sol-gel εμβύθιση ντύνοντας τη μέθοδο Czochralski μεθόδου μεθόδου) και τη μέθοδο τήξης φλογών (μέθοδος Verneuil). Μεταξύ τους, η μέθοδος Kyropoulos (KY) είναι η καταλληλότερη μέθοδος για τη μεγάλης κλίμακας αύξηση κρυστάλλου, και το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό, το οποίο είναι η ο συνηθέστερα μέθοδος παραγωγής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Η μέθοδος του (KY) Kyropoulos είναι ένα είδος μεθόδου αύξησης κρυστάλλου που εφευρίσκεται από τα kyropoulos από τη Ρωσία για να αυξηθεί το ενιαίο κρύσταλλο από το λειωμένο υγρό. Τώρα χρησιμοποιείται ευρέως στην αύξηση του ενιαίου κρυστάλλου σαπφείρου. Η μεγαλύτερη διαφορά από άλλες μεθόδους αύξησης είναι ότι υπάρχει ένα περισσότερο μέρος των κρυστάλλων στο λειωμένο μέταλλο στο να επωμιστεί στάδιο και το ίσο στάδιο διαμέτρων. Λόγω των χαρακτηριστικών του κρυστάλλου στη διαδικασία κρυστάλλωσης, τα κρύσταλλα μπορούν να αυξηθούν σε ένα ορισμένο στάδιο. Εάν η θερμοκρασία τίθεται κατάλληλα, η συνεχής κρυστάλλωση των κρυστάλλων μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να τραβήξει τους σπόρους πρός τα πάνω, και ολόκληρη η διαδικασία αύξησης μπορεί να ολοκληρωθεί.

 

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Fangming NewM») Από την οργάνωση, έχουμε επενδύσει τα τεράστια ποσά ανεξάρτητα στην Ε&Α ο τομέας θερμοκρασίας του σύνθετου SS σπάνιων γαίων θερμικού τομέα κεραμικής οξειδίων για τον καλλιεργητή ενιαίου κρυστάλλου σαπφείρου. Μετά από δύο έτη της συνεχούς Ε&Α, το Μάιο του 2016, μια batch κεραμικού θερμικού τομέα SS για τη μέθοδο των KY 120 κλ και υψηλότερος καλλιεργητής σαπφείρου βαθμού παρήχθη επιτυχώς. Κατόπιν ευρέως χρησιμοποιημένος στο σάπφειρο, εγκαταστάσεις κρυστάλλου λέιζερ σε χρήση της Κίνας, και εξαγόμενος στη Ρωσία, τις ΗΠΑ και άλλες θέσεις, και παρμένος στην υψηλή φήμη από τους.

 

Μεταξύ το 2016, Fangming NewM εφάρμοζε το θερμικό τομέα για τον καλλιεργητή σαπφείρου στο εθνικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Τον Ιούνιο του 2019, λάβαμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων του high-purity σταθεροποιημένου yttrium κεραμικού θερμικού τομέα zirconia SS για τον υπερβολικα υψηλός καλλιεργητή κρυστάλλου θερμοκρασίας. Ο αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι 201610274897,6. Από τότε, Fangming NewM έχει γίνει ο μόνος επαγγελματικός κατασκευαστής με τα ανεξάρτητα δικαιώματα ιδιοκτησιών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

 

Ο νέος τύπος του κεραμικού θερμικού τομέα που εφευρίσκεται ανεξάρτητα και που παράγεται από Fangming NewM έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Υπό κενό και άλλες προστατευτικές ατμόσφαιρες, η θερμοκρασία εργασίας του θερμικού τομέα μπορεί να φθάσει σε 2650 ℃.

2. Στο πλαίσιο του κενού περιβάλλοντος, επάνω από το κράτος 1800 ℃, το οξυγόνο απελευθερώνεται κάποτε.

3. Αναβάλτε και προστατεύστε τη ζωή υπηρεσιών άλλων συσκευών μετάλλων στον τομέα θερμοκρασίας.

4. Η επαναλαμβανόμενη αύξηση και ριγμένος τη θερμοκρασία εργασίας, η ζωή υπηρεσιών του κύκλου 3 έτη, αυξάνει 6 φορές το μακρύτερο από αυτός του θερμικού τομέα μετάλλων.

5. για παράδειγμα του θερμικού τομέα του κρυστάλλου βαθμού 120kg, που συγκρίνει με το θερμικό τομέα μετάλλων, την καλλιεργητική περίοδο από 25% κονταίνει και η κατανάλωση ισχύος σώζεται από περισσότερο από 40% έναντι αυτού του μετάλλου ενός.

6. Το σπάσιμο μέσω της δυσχέρειας του μεγάλης κλίμακας θερμικού τομέα αύξησης κρυστάλλου και πραγματοποιεί τη μεγάλης κλίμακας μαζική παραγωγή του κρυστάλλου.

Ειδικά κεραμικά υλικό και προϊόντα zirconia εξαιρετικά-υψηλός-temp, θα παράσχουμε τις ολικές ενσωματωμένες λύσεις για εξαιρετικά-υψηλός-temp.temperature, την υψηλή αντίσταση διάβρωσης και τους υψηλούς όρους εφαρμογής διάβρωσης.

 

Υψηλής θερμοκρασίας κεραμική νέα υλική Co. Fangming Zhengzhou, ΕΠΕ.

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shiqiao, πόλη Goutang, Xinmi, Henan, Κίνα

Τηλ.: +8637169258566 (εργοστάσιο) +86-371-53393916 (Zhengzhou)

Fax: +8637169258566 (εργοστάσιο) +86-371-53393916 (Zhengzhou)

Ιστός: το www.chinafmxc.com ε το mail:sales@chinafmxc.com

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας